Tarieven

Wij zijn geconventioneerd en werken met de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat wij alleen een kleefbriefje van jouw mutualiteit nodig hebben en dat we de betaling rechtstreeks met jouw mutualiteit regelen. Zo hoef je niets voor te schieten en is de zorg betaalbaar voor iedereen.

€ 50,00

Eénmalige dossierkost

Er wordt een éénmalige dossierkost aangerekend voor het opstarten van een dossier.

Deze dossierkost houdt alle kosten in zoals het elektronisch dossier, materiaal, telefonische bereikbaarheid, kilometervergoeding tot 6 weken na de bevalling, het gebruik van onze noodkolf,... 

Deze kost wordt afgerekend bij het eerste huisbezoek na je bevalling (bancontact). Je krijgt hiervan een bewijsje op het einde van de maand waarin je bevallen bent.


Is deze vergoeding voor jou niet haalbaar, laat het gerust weten en dan zoek we samen een oplossing.

Praktijk Duffel


Kilometervergoeding Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Kessel:

Kilometervergoeding Lint, Kontich, Hove, Boechout, Rumst, Mechelen, Nijlen:

€2,00

€4,00

Kilometervergoeding

Vanaf je bevalling tot 6 weken nadien komen wij zonder kilometervergoeding tot bij jou thuis, zo kan je rustig in je eigen omgeving bekomen.

Na 6 weken gaan de consultaties door op de praktijk. Indien dit voor jou niet mogelijk is, rekenen wij een kilometervergoeding aan naargelang waar je woont.

Praktijk Booischot


Kilometervergoeding Booischot, Heist-op-den-berg, Hulshout, Houtvenne, Westmeerbeek, Ramsel, Begijnendijk, Pijpeheide, Goor, Schriek, Groot-lo:

Kilometervergoeding Itegem, Putte, Beerzel, Tremelo, Herselt, Baal, Aarschot:

€2,00

€4,00

Woon je buiten deze regio, bel gerust even en dan zoeken we samen een oplossing!