Het Team

Hallo, ik ben Els.

Tijdens mijn studies vroedkunde werd het al snel duidelijk dat ik zelfstandige vroedvrouw zou worden. Mama's en papa's thuis begeleiden in een intieme sfeer, zowel voor als na de bevalling, het was en is nog altijd mijn droomjob!

Na mijn studies ben ik dan ook in 2015 gestart als zelfstandige vroedvrouw. Dit is ondertussen uitgegroeid tot de vroedvrouwenpraktijk incana. Sinds 2019 ben ik ook perinataal counselor.


Zonder mijn steun en toeverlaat is dit allemaal niet mogelijk, dus ben ik ondertussen getrouwd met mijn jeugdliefde en zijn we in februari 2018 fiere ouders geworden van een dochter, Mila.

Hallo, ik ben Ann.

Vroedvrouw, massagetherapeute en super trotse mama van twee kindjes. Dat ik vroedvrouw zou worden stond al snel vast en was voor niemand uit mijn omgeving een verrassing. Dat ik een jonge mama zou worden verbaasde al helemaal niemand!

Ik ben super blij da ik nu bij Incana kan instaan voor de begeleiding tijdens jullie zwangerschap en kraamperiode. Want wat is er mooier dan deel te mogen uitmaken van dit grootse avontuur waarin jullie zich bevinden!


Naast de medische begeleidingen zal ik ook zwangerschapsmassages en workshops babymassage geven.


Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Vroedvrouwenpraktijk Incana

Waar zorg mag groeien.Praktijk Duffel


Els Joris

Mijlstraat 238

2570 Duffel

info@incana.be

0496/32.02.97


Praktijk Kessel


Ann Van Roosbroeck

Smoutmolendreef 5

2560 Kessel

ann@incana.be

0496/79.99.93


Copyright © All Rights Reserved