Hallo, ik ben Els.

Tijdens mijn studies vroedkunde werd het al snel duidelijk dat ik zelfstandige vroedvrouw zou worden. Mama's en papa's thuis begeleiden in een intieme sfeer, zowel voor als na de bevalling, het was en is nog altijd mijn droomjob!

Na mijn studies ben ik dan ook in 2015 gestart als zelfstandige vroedvrouw. Dit is ondertussen uitgegroeid tot de vroedvrouwenpraktijk incana.


Zonder mijn steun en toeverlaat is dit allemaal niet mogelijk, dus ben ik ondertussen getrouwd met mijn jeugdliefde en zijn we in 2018 en 2023 fiere ouders geworden van twee dochters, Mila en Lena.


Extra opleidingen:

 • Farmacologie (behalen voorschrijfrecht)
 • Perinataal counselor
 • Preconceptioneel lifestyleconsultent
 • HypnoBirthing docent

Hallo, ik ben Julie.

Afgestudeerd als vroedvrouw en zwangerschapsvoetreflexologe. Tijdens mijn middelbare opleiding deed ik een aantal testen rond wat ik zou gaan verder studeren. Hieruit bleek dat vroedkunde de ideale optie was voor mij. Nooit eerder maakte ik zo’n goede beslissing. Wat een fantastisch beroep. Met veel passie bewonder ik de evolutie van een zwangerschap en met een waakzame maar positieve blik begeleid ik de kraamperiodes. Bij incana zat mijn vroedvrouwengevoel meteen juist, eerlijke en oprechte zorg.

 

Extra opleidingen:

 • Voetreflexologie: zwangerschap en fertiliteit
 • Massage: zwangerschap en baby
 • Postgraduaat perinatale coach – module rouw en verlies

Hallo, ik ben Maaike.


Een enthousiaste en gedreven vroedvrouw die net van de schoolbanken komt. In 2018 zette ik de stap om vroedkunde te gaan studeren. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad!

Van kinds af aan wist ik dat ik in de zorg wou staan. De keuze om vroedkunde te gaan studeren was dus bij mij al snel gemaakt. Het leukste aan vroedvrouw zijn vind ik de (vertrouwens)band die opgebouwd kan worden tussen een vroedvrouw en een zwanger koppel.

Een luisterend oor bieden, het geven van correcte zorg op maat en een steunpilaar zijn voor een koppel vind ik dan ook heel belangrijk. Ik kan niet wachten om mijn kwaliteiten in te zetten om jullie de best mogelijke zorg aan te kunnen bieden.


Extra opleidingen:

 • Kindervoedingsadviseur (io)
 • Massage: zwangerschap en baby
 • Aromatherapie

Hallo, ik ben Sarah.


In 2018 koos ik net zoals Maaike voor de opleiding vroedkunde. Als kind droomde ik er al van om later vroedvrouw te worden. Vroedvrouw zijn is voor mij dan ook meer dan een beroep, het is een echte passie. Ook de keuze om als zelfstandige vroedvrouw te werken was snel gemaakt en bij incana voelde ik mij vanaf het begin thuis.


Op huisbezoek gaan en het persoonlijke contact met de gezinnen vind ik super. Jonge mama's en papa's begeleiden bij het grootste avontuur in hun leven geeft me enorm veel voldoening en energie!

Een echte droomjob dus!


Extra opleidingen:

 • Lactatiekundige (io)