"Ik ben mijn zoektocht naar een vroedvrouw begonnen met: degene die er het liefst uitziet kies ik .
Ik was super onzeker tijdens mijn zwangerschap en heb na 6 maand nog steeds soms een mama-paniekmomentje.
Els staat ALTIJD voor ons klaar. Super goede tips, altijd een luisterend oor, heel lief voor ons zoontje, ... ik kan blijven doorgaan. Ik ben vooral dankbaar voor de goede voorbereiding met de borstvoeding, zonder haar had het nooit zo een mooi avontuur geweest waar we nog elke dag van genieten!
Ik had gelijk op het eerste zicht: Els is de liefste en de beste!"

Eline Segers

april 2020

"Els is een topvroedvrouw! Dankzij haar ben ik de eerste moeilijke weken doorgekomen. Niet iemand die de goednieuwsshow komt brengen maar durft te zeggen waar het moederschap echt over gaat. We zijn nu 6 maanden verder en nog steeds is Els de persoon die ik contacteer als ik over iets niet zeker ben. Dankjewel Els voor je steun en advies. Je bent van onschatbare waarde geweest voor mij en mijin gezin!"


Sofie V.W.

2019

"Vanaf de eerste ontmoeting met Julie voelde ik al direct een klik. Ze staat altijd klaar, geeft goede tips & advies, natuurtalent met babytjes en je ziet dat ze deze job met hart en ziel uitoefent. Elke keer staat ze met een glimlach klaar. We konden geen betere keuze maken, ze is de liefste!"


Anoek C.

mei 2021

"Ik had geen ervaring met vroedvrouw dus ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. We kwamen bij Els terecht en dat was de beste keuze dat we gemaakt hebben, 24/24 is ze er voor ons, het stoort nooit als je haar berichtje stuurt, zelfs voor ons zoontje er was, kon ik met al mijn vragen bij haar terecht! Bedankt voor alles!"Maike R.

2019